Rapor Parası Sorgulama

0 7.701

Rapor parası sorgulamasını e devlet sistemi üzerinden kolayca yapabilirsiniz. Sorgulama sonucunda ne kadar ve ne zaman ödeme alabileceğiniz konusunda ayrıntılı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bu yazımızda rapor sorgulama işlemini nasıl yapabileceğiniz, sorgulama sonucunda alınan verilen ne anlama geldiği ve konu hakkında merak ettiğiniz diğer tüm sorularınızın cevabını bulabilir. Sorgulama işlemine geçmeden önce ne kadar ödeme alabileceğiniz hakkında hesaplama yapmak için hemen https://www.sgksorusor.com/rapor-parasi-hesaplama-7583/ sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

SGK rapor parası sorgulama

SGK rapor parası sorgulaması yalnızca e devlet sisteminden ve e devlet şifresi ile yapılabilmekte. Şifresiz olarak sorgulama yapabileceğiniz bir uygulama bulunmamakta. Sorgulamayı E devlet sisteminde SGK-4a/4b işgöremezlik ödemesi görme menüsü aracılığı ile yapabilirsiniz. Sorgulama sonucunda alınan bilgiler ve ne anlama geldiği konusunda detayları yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Rapor parası bilgi yok ne demek ?

Sorgulama yaptığınızda işgöremezlik ödemesi bilgi yok şeklinde uyarı alıyorsanız birden fazla nedene bağlı olabilir. Hastane tarafından raporunuz hiç girilmemiş, girilmiş olsa da eksik girilmiş ya da SGK tarafından hiç işlem yapılmamış gibi birçok neden olabilir. Bu sonucu alıyorsanız bağlı olduğunuz SGK ile iletişime geçmenizi öneririz.

Rapor parası merkeze gönderildi

Raporunuz ile ilgili tüm onay işlemleri tamamlanmış demektir. Ödemeniz kısa süre içerisinde bankaya gönderilmiş olacaktır. Ödemenizi kaç gün içerisinde alabileceğiniz hakkında detaylar için hemen https://www.sgksorusor.com/is-kazasi-rapor-parasi-ne-zaman-yatar-439/ sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Rapor parası bankaya gönderildi

Eğer sorgulama sonucunda işgöremezlik ödemesi bankaya gönderildi yazıyorsa PTT’den ya da tanımlı hesabınız varsa hesabınızdan ödemenizi alabilirsiniz.

Rapor parası ödendi

:Ödemenizi PTT’den ya da tanımlı banka hesabından çektiğiniz anlamına gelir.

Rapor parası emanete alındı ne demek ?

Eğer SGK Şahıs ödemeleri sisteminde tanımlı banka hesabınız yoksa ödemeniz PTT’ye gönderilir. PTT’ye gönderilen işgöremezlik ödemesini 6 ay içerisinde almadığınızda ödeme SGK emanet hesabına alınır. Ama merak etmeyin emanet hesabındaki paranızı geri alabilirsiniz. Emanet hesabınızdaki parayı almak için hemen https://www.sgksorusor.com/rapor-parasi-emanete-alindi-nedir-298/ sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Rapor parası atm’den alınır mı ptt ?

PTT ATM’sinden rapor paranızı alamazsınız. Ancak daha önce farklı bir bankada hesap tanımlaması yaptıysanız ödemeniz hesaba geçtikten sonra ATM’den bankamatik kartınız ile çekebilirsiniz.

Tc ile rapor parası sorgulama

Rapor parası yalnızca e-devletten ve şifreli olarak sorgulanabilmekte. Şifresiz olarak ve T.C. ile sorgulanabilmesi mümkün bulunmamakta.

Analık parası merkeze gönderildi ne demek

Analık ödemesi sigortalı ya da bağkurlu anneye doğum öncesi ve sonrası süreler için SGK tarafından ödenen bir ödenektir. Sorgulama yaptığınızda merkeze gönderildi yazıyorsa ödemenizin kısa süre içerisinde bankaya gönderileceği anlamına gelir.

İşgöremezlik ödemesi hakkındaki sorularınızı yorum kısmından sorabilirsiniz. 

Sitemize abone olarak en yeni bilgilere ücretsiz olarak erişebilirsiniz.

Cevap Gönder

E-posta adresiniz yorumunuzda yayınlanmayacaktır.

Sitemizi en iyi şekilde kullanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Sitemize giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılmaktasınız. TamamDetaylı bilgi için tıklayınız.